استفاده از فناوری های نوین نظیر نرم افزارهای فروشگاهی در توسعه کسب و کارها اهمیت بسزایی دارد. عده ای بعلت اینکه هنوز اعتماد کامل به فناوری ندارند ترجیح می دهند بصورت رایگان از دموی نرم افزار فروشگاهی استفاده نمایند. در این مقاله قصد داریم دموی رایگان صندوق فروشگاهی آسمون را معرفی کنیم. اما قبل از آن اجازه بدهید درمورد اهمیت بکارگیری نرم افزار فروشگاهی در صنف مد لباس و پوشاک اطلاعات مختصری ارائه کنیم.
فضای مد و پوشاک، یک صنعت مهیج، مبتکر و گاه بحث برانگیز است که دامنه وسیعی از مشاغل در سراسر جهان را بخود اختصاص داده است. تخمین زده می شود در سال 2025، حجم بازار آن به 2.5 تریلیون دلار برسد. در حال حاضر حدود 430 میلیون نفر در جهان در این صنعت مشغول به فعالیت هستند. با نگاهی به این آمار، می توان اینگونه استنباط کرد که فعالان این حوزه با تعداد بسیار زیاد نیروی انسانی و حجم بزرگی از ارزش بازار سروکار دارند. با این وجود، بسیاری از تولیدکنندگان و فروشندگان لباس در ایران هنوز به اهمیت این صنعت پی نبرده اند و همچنان از شیوه های مدیریتی ناکارآمد استفاده می کنند.
فروشنده با استفاده از دموی رایگان نرم افزار فروشگاه لباس آسمون، در جریان تعداد، سایز و رنگِ تک تک محصولات موجود و فروخته شده قرار می گیرد. بوسیله این اطلاعات، پرفروش ترین، کم فروش ترین و محبوبترین محصولات مشخص می شود. براساس این داده ها می توان خرید های آتی را بر مبنای سلیقه مشتریان تنظیم کرد.
در نرم افزار آسمون، امکان ثبت لیست تمامی محصولات به صورت یکجا از طریق آپلود فایل اکسل وجود دارد. با این وجود، گاهی اوقات نیاز است محصول جدید، بصورت دستی در سیستم اضافه شود. برای این کار می توان از مسیر منوی محصولات، با انتخاب گزینه افزودن محصول، بارکد، قیمت و برند محصول جدید را ثبت کرد.
گرفتن تخفیف هرچند اندک، می تواند حس رضایت و پیروزی را در مشتری القا کند. چانه زدن در خرید لباس به امری معمول و مورد قبول بدل شده است. اعمال تخفیف در نرم افزار به صورت دستی، امکان دیگری است که در نرم افزار حسابداری فروشگاه لباس ارائه شده است. تخفیف ها را می توان هم در فاکتور خریدار و هم در سیستم حسابداری فروشگاه ثبت کرد.
مهمترین هدف هر کسب و کاری درآمدزایی و سودآوری است. اطلاع به موقع از وضعیت فروش در دوره های مختلف سبب می شود صاحب فروشگاه از وضعیت درآمد زایی کسب و کار خود آگاه شود و در صورت نیاز بتواند به موقع تغییرات لازم را اعمال کند. گزارش گیری روزانه و دوره ای، اطلاعات دقیقی را از روند های بازار و فروش مغازه ارائه می کند و می تواند تغییرات مثبت و منفی در کسب و کار را مشخص سازد.